Oplijsting huidige status.

Gewoon even wat losse flodders deze keer:

– De zoon is terug van een weekje Spanje waarbij hij vooral is uitgegaan met zijn 4 vrienden. Deze week kan hij een weekje rusten en vrijdag vertrekt hij dan weer op scoutskamp voor 3 weken. De JIN-reis brengt hen naar Roemenië.

– De dochters komen deze avond terug van hun 10 dagen kamp met de scouts. Lees: “de vuile was komt in al zijn glorie op me af.”

– Mama is terug thuis uit het ziekenhuis. Want antibiotica, een paar zakjes bloed, de beste zorgen,… maken dat ze nu terug thuis kan zijn. De thuisverpleging gaat haar wassen, maar eigenlijk moet ze vooral recupereren en bekomen van de chemo en radiotherapie. Op 26-07 gaan we op controle in het ziekenhuis en worden nieuwe foto’s genomen.

– Nog 13 dagen werken en dan zijn we eindelijk in verlof. Vanaf 01-08 even geen werkstress, uitslapen, op reis gaan en écht tijd voor het gezin. Al moet ik zeggen dat de voorbije week met maar 1 kindje thuis toch ook wel wat rust bood.

– Ik heb en vervelend en irritant hoestje die me uit mijn slaap houdt. Vitaminen, siroop,…het mag precies niet baten, maar ik hoop dat het snel over is want het werkt op mijn zenuwen.

-De kersen dit jaar zijn mega lekker! ’t Is maar een tip 🙂

Een reactie op “Oplijsting huidige status.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s